Waarom kiezen voor Nikon Z-Systeemcamera

Waarom kiezen voor een Nikon Z-Serie systeemcamera

  • Grote z-mount
  • Fantastische ergenomie
  • Compact, lichtgewicht, spatwaterbestendig en de bekende gebruiksvrindelijke Nikon menustructuur
  • Uitgebreid aanbod van Nikkor Z-objectieven met hoge resolutie enscher van rand tot rand
  • 100% compatbel met alle bestaande Nikkor F-objectieven zonder verlies van beeldkwaliteit met de FTZ adapter
  • Hoge resolutie OLED elektronische zoeker voor een helder en scherp beeld
  • Stil fotograferen, voor het vastleggen van momenten zonder te storen

 

Grote Z-Mount, meer licht is gelijk aan een hogere kwaliteit

Waarom kiezen voor Nikon Z systeem en wel hierom,de Z-mount heeft een diameter van 55mm de grootste Full-Frame mount van elk camerasysteem. Dat maakt de Z-mount de nieuwe industrie benchmark. Een grotere mount betekend meer licht en meer licht betekend een nog hogere beeldkwaliteit. Bijvoorbeeld een objectief met de lichtsterkte F2.8 is dan lichtsterkte F1.4. De Z-objectieven lichten ook veel beter de sensor uit en geven daardoor al bij volle lensopening de beste kwaliteit zonder verlies.

Korte lensafstand zorgt voor compactere en lichter toestel

Met een lensafstand van slechts 16mm lijk Nikon de wetten van de optica te schenden, maar hierdoor zijn nu kleinere en lichtere systeemcamera’s en objectieven mogelijk met toch een ongeëvenaarde optiek, flexibiliteit en comfort.

Nikon Z-Mount
Nikon Z6II instelingswiel

Zeer gebruiksvriendelijke Nikon menustructuur

De menustructuur is gebruiksvriendelijk en zeer herkenbaar vanuit de Nikon DSLR camera’s. Doordat belangrijke knoppen en instellingen precies zitten waar je ze nodig hebt, wordt elke handeling al snel jouw tweede natuur.

Gebouwd voor een uitstekende betrouwbaarheid

De camera’s uit de Z-serie zijn gemaakt van dezelfde robuuste, lichte magnesiumlegering als professionele D-SLR’s van Nikon, waardoor ze zeer betrouwbaar zijn. Daarnaast zijn de modellen uit de Z-serie ook voorzien van een geavanceerde weerbestendige afdichting die garandeert dat alle naden of bewegende delen die vatbaar zijn voor blootstelling aan stof en vloeistoffen ondoordringbaar blijven.

Het startpunt voor schitterende videoproducties

Of je nu net begint met video, je eigen vlogs wil creëren of een professionele videomaker bent, de Nikon Z-serie heeft voor elke creatieveling de capaciteiten om je productie naar een hoger niveau te tillen.

Door de krachtige Nikon processor(s) kan je vloeiende, stabiele en filmische full-frame 4K Ultra HD beelden schieten.

De grote buffercapaciteit, snelle en nauwkeurige autofocus, ingebouwde VR en een heldere elektronische zoeker zorgen voor ongekende prestaties of je nu video opneemt of fotografeert.

Daarnaast kan je dankzij de grote Z-mount en de korte lensafstand een breed scala aan NIKKOR-filmobjectieven gebruiken. Van een vast-brandpunt-objectief tot jouw favoriete zoomobjectief.

Daarbovenop is de flexibiliteit van externe controle en opname met geweldige uitbreidingen zoals de Atomos Ninja V ook een grote plus.

Kortom geef jouw creativiteit de vrije loop met een camera uit de lichte en handzame Nikon Z-serie.

Onze aanbiedingen:

+ 1 gratis artikel
3.049,00
1.799,00
1.089,00
+ 1 gratis artikel
3.049,00
+ 1 gratis product
3.249,00
+ 1 gratis product
3.389,00
+ 1 gratis product
4.550,00

Nikon Z f

De uiterlijke kenmerken van de legendarische Nikon FM2 uit de jaren ’80. Deze fullframe systeemcamera heeft een retro ontwerp, maar wel met alle technieken van vandaag.

De Nikon Z f systeemcamera met de uiterlijke kenmerken van de legendarische Nikon FM2 uit de jaren ’80. Deze fullframe systeemcamera heeft een retro ontwerp, maar wel met alle technieken van vandaag. De Z f deelt dezelfde EXPEED 7-beeldverwerkingsengine als de Nikon Z 9 en dat zie je terug in de indrukwekkende AF- en VR-prestaties. 

De camera combineert fullframe beeldkwaliteit met UHD 4K videomogelijkheden in een retro camerabody. Deze systeem camera is erg goed met weinig licht, heeft een snelle en nauwkeurige autofocus, beschikt over een geavanceerd 5-assige, 8 stops vibratiereductie (VR), pixel-shift voor verbluffende details en heeft een lekker groot 3.2″ variangle touchscreen. Een Nikon camera met de uiterlijk van een retrocamer maar met alle moderne technieken.

24.5MP Full frame Format BSI CMOS Sensor

De Z f beschikt over een 24.5 megapixel FX-Format BSI CMOS-sensor, deze beeldsensor levert een hel mooie beeldkwaliteit bij weinig licht en heeft een snelle uitleessnelheid. Deze snelheid verbeterd continu-opnamen, video-opnamen, autofocus en time-lapse-fotografie. De back-illuminated configuratie van deze sensor zorgt verder voor schone en ruisarme resultaten met een hoge gevoeligheid, vooral bij gebruik van hoge ISO-instellingen. Bovendien beschikt de Z f over pixel-shift modus die meerdere belichtingen samenvoegt tot één 96MP bestand.

Onze aanbiedingen:

3.099,00
2.549,00

Camera's

Nikon Z f Body

2.369,00

Tot €200 kassakorting op Nikon Z camera’s

Ontvang tijdelijk tot €200 kassakorting bij aankoop van een Nikon Z6 II of Z7 II in combinatie met een XQD-kaart of op een Nikon Z5 of Z50 in combinatie met een accu. Deze actie loopt tot en met 22 oktober 2023.

  • Koop in de periode van 22 september t/m 22 oktober 2023 een geselecteerd actiemodel.
  • De korting is al in de prijs verwerkt

Nikkor Z-Objectieven  meer licht, meer impact

Ook hierom kies je voor Nikon Z systeem, dankzij de zeer grote Nikon Z-mount kan uw NIKKOR Z-lenzen meer licht over het hele beeld opvangen. En omdat daarbij de afstand tussen de mount en de sensor kort is, wordt de lichtafval aan de randen van het beeld beduidend verminderd. Dit biedt nieuwe mogelijkheden als het gaat om detail en nuance, helemaal tot aan de rand. Nikon heeft intussen al 16 Nikkor Z lenzen op de markt en is volop nieuwe lenzen aan het aankondigen.

Dromerige bokeh

Prachtig onscherpe achtergronden leiden de ogen van de kijker op natuurlijke wijze naar het hoofdonderwerp. De negen afgeronde diafragmalamellen van S-Line-objectieven geven onscherpe lichtpunten een zachte, ronde, consistente vorm.

Greep uit de Nikon Z Objectieven:

 

Groothoek zoom

Nikon Z 17-28mm F2.8

1.070,10
2.249,10
2.609,10

Groothoek objectieven

Nikon Z 14-24mm F2.8

2.474,10

Groothoek zoom

Nikon Z 14-30mm F4.0 S

1.196,10
1.034,10

Kassakorting

Nikon Z 28-75mm F2.8

971,10

Kassakorting

Nikon Z 50mm f/1.8 S

629,10