Fujifilm X-T50

De FUJIFILM X-T50

biedt fotografen een compacte  maar krachtige camera en combineert geavanceerde   technologie met een intuïtief ontwerp, waardoor   uitzonderlijke beeldkwaliteit en functies worden   geleverd voor het vastleggen van levensmomenten met   creativiteit en precisie.

Voor: Gepassioneerde creatievelingen.

  Wie: zowel compactheid als prestaties kan waarderen. In tegenstelling tot: Elke compactcamera die ze al eerder hebben geprobeerd.

X-T50 biedt: Geavanceerde functies, zoals een sensor met hoge resolutie, snelle autofocus en 6,2K-videomogelijkheden, geschikt voor een breed scala aan fotografiestijlen, van alledaagse kiekjes en reisfotografie tot portretten en landschappen.

20 filmsimulaties Analoog in digitaal

De X-T50 heeft een selectie van 20 filmsimulaties, waaronder het iconische REALA ACE, waarmee je eenvoudig de gewenste sfeer en stijl aan je foto’s toevoegt. Met High Speed 8fps MS (20fps ES) ben je altijd klaar om het perfecte moment vast te leggen, terwijl de indrukwekkende maximale sluitertijd van 1/4000ms (1/180.000 ES) zelfs de snelste acties bevriest in de tijd. Maar ook perfecte zwart wit foto’s en video behoren nu tot de mogelijkheden Met nieuwe aspect ratio-opties en de toevoeging van Smooth Skin Effect en Reala AC/Nostalgic Neg, heb je nog meer creatieve mogelijkheden tot je beschikking.

Speciale filmsimulatieknop

Omdat het de eerste camera uit de X-serie is met een draaiknop die speciaal is bedoeld voor FUJIFILM’s filmsimulatie, is de X-T50 geoptimaliseerd voor gebruikers die snel de stijl van hun beelden willen aanpassen in plaats van door menu’s te navigeren. Hoewel de draaiknop toegang biedt tot talloze filmstijlopties, zijn er ook aangepaste inkepingen die kunnen worden toegewezen op basis van uw voorkeuren.

Bekijk hier ons aanbod

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.