Vul hieronder het inruilformulier in

Je oude apparatuur verkopen is een heel gedoe. Het kost veel moeite en tijd en er is gezeur met ongure types aan de deur. Ook analoge apparatuur. Waarom moeilijk doen? Ruil je oude apparatuur bij ons in. In de winkel regelen we dat direct. Wil je het online regelen dan heb je al binnen 2 dagen je nieuwe product. Heldere prijsafspraken en supersnel geregeld.

Hoe dan?

Kom gewoon vrijblijvend bij ons langs in de winkel in Tiel. Onder het genot van een kopje lekkere koffie bekijken we je oude apparatuur en doen we een voorstel. Je kunt dan ook meteen je nieuwe product uitproberen in onze winkel of in de stad. Als ons voorstel je bevalt, dan loop je met werkend nieuw product de winkel uit. 

Liever online regelen?

Inruilen of verkopen kan ook heel makkelijk via onze website. Je vult het aanvraagformulier in, je krijgt dan van ons heel snel een prijsvoorstel via de mail. Als je hiermee akkoord bent, dan sturen we een verzendlabel en kun je de goederen bij elk postkantoor naar ons versturen. Op het moment dat de goederen door ons gecontroleerd zijn aan de hand van je opgave, krijg je van ons een kortingscoupon ter waarde van het afgesproken bedrag. Die kun je gebruiken bij het bestellen van het nieuwe product. 

Telefonisch

Wil je liever direct weten waar je aan toe bent?  Dan mag je ons ook altijd bellen. We proberen je dan direct een bod te doen. Je kunt ons bereiken via de chatservice of op ons telefoonnummer: 0344-632554 (kan zijn dat je teruggebeld wordt).

Persoonlijke gegevens

Productgegevens

reCAPTCHA is required.