Foto Semeins Authorised retailer Fujifilm 

Is authorised Dealer van Fujifilm van X en GFX producten. De ondersteuning hierin is 

 • Degelijk advies voor de juiste keuze 
 • Touch and Try, uitproberen camera’s en objectieven 
 • Regelmatig workshops 
 • 0% rente bij financiering, Fujifilm lease
 • Vervangende apperatuur bij reparatie

 

Midden formaat sensor maakt krachtige foto’s
en video’s met de hoogste beeldkwaliteitsniveau in systeemcamera’s

De Fujifilm GFX is een serie middenformaat digitale camera’s geproduceerd door Fujifilm. Middenformaatcamera’s hebben grotere beeldsensoren dan traditionele full-frame camera’s, wat doorgaans resulteert in een hogere beeldkwaliteit en betere prestaties onder verschillende opnameomstandigheden. Hier zijn enkele belangrijke punten over de Fujifilm GFX-serie:

Beeldkwaliteit: De GFX-camera’s staan bekend om hun uitzonderlijke beeldkwaliteit en bieden een hoge resolutie en dynamisch bereik. Ze zijn geschikt voor een breed scala aan fotografiegenres, waaronder landschaps-, portret-, mode- en studiofotografie.

Spiegelloos ontwerp: In tegenstelling tot traditionele middenformaatcamera’s die een spiegel en optische zoeker gebruiken, zijn GFX-camera’s spiegelloos, waardoor ze compacter en lichter zijn terwijl de voordelen van een grote sensor behouden blijven.

Middenformaatsensor: Het bepalende kenmerk van de GFX-serie is het gebruik van een middenformaatsensor, die aanzienlijk groter is dan de sensoren in de meeste digitale camera’s. Dit grotere sensorformaat zorgt voor meer details, een verbeterd dynamisch bereik en betere prestaties bij weinig licht.

Veelzijdige modellen: Fujifilm biedt een reeks GFX-modellen, elk met zijn eigen functies en mogelijkheden. Deze modellen zijn ontworpen voor verschillende soorten fotografen, van professionals tot liefhebbers.

Verwisselbare lenzen: De GFX-camera’s gebruiken doorgaans een Fujifilm G-vatting, waardoor verwisselbare lenzen mogelijk zijn. Fujifilm biedt een verscheidenheid aan lenzen die speciaal zijn ontworpen voor de GFX-serie om aan verschillende fotografische behoeften te voldoen, waaronder groothoek-, standaard- en telefoto-opties.

Bouwkwaliteit: GFX-camera’s staan bekend om hun robuuste bouwkwaliteit en weerbestendige behuizing, waardoor ze geschikt zijn voor buiten- en professioneel gebruik.

Filmsimulatiemodi: Fujifilm staat bekend om zijn filmsimulatiemodi, die de look en feel van klassieke filmbestanden nabootsen. 

Midden formaat sensor maakt krachtige foto’s
en video’s met de hoogste beeldkwaliteitsniveau in systeemcamera’s

Een middenformaat sensor is inderdaad groter dan een volformaat sensor, en wordt qua sensorgrootte vaak beschouwd als “meer dan volformaat”. Verduidelijken:

Full-frame (35 mm) sensor: Een full-frame sensor is ongeveer 36 mm x 24 mm groot. Het wordt beschouwd als de standaard in professionele fotografie en biedt uitstekende beeldkwaliteit en prestaties bij weinig licht.

Middenformaatsensor: Een middenformaatsensor is aanzienlijk groter dan een volformaat sensor. De exacte afmetingen kunnen variëren, maar zijn doorgaans veel groter, vaak rond de 44 mm x 33 mm of groter. Dit grotere sensorformaat zorgt voor een nog grotere beeldkwaliteit, detail en dynamisch bereik vergeleken met full-frame sensoren.

Middenformaatcamera’s: worden vaak gebruikt in commerciële fotografie, modefotografie en andere professionele toepassingen waarbij beeldkwaliteit en detail van het allergrootste belang zijn. Ze staan bekend om het produceren van afbeeldingen met een uitzonderlijk hoge resolutie en rijke kleur- en toongradaties.

Dus wanneer mensen mediumformaat ‘meer dan full-frame’ noemen, benadrukken ze het grotere sensorformaat en de superieure beeldkwaliteit die het kan leveren, vooral in situaties waarin het hoogste niveau van detail en helderheid vereist is.

 

ongeëvenaarde beeldkwaliteit

Een reis van duizend mijl begint met een enkele stap
nieuwe richtingen. En elke nieuwe GFX-systeemcamera heeft een
richting die opnieuw heeft gedefinieerd wat het betekent om “More Than Full Frame” te zijn.

Van de ongeëvenaarde beeldkwaliteit tot de algehele mobiliteit,
de grenzen van grootformaatbeeldvorming zijn voortdurend verlegd
opnieuw bedacht bij elke nieuwe iteratie.

Door ongekende hoge snelheden te brengen
prestaties, uitgebreide videomogelijkheden en razendsnelle autofocus
een groeiende lijst van onderscheidingen waardoor professionals
overal kunnen vertrouwen op GFX-systeemcamera’s.

Krachtige FUJINON-lenzen

Fujinon-lenzen staan bekend om hun optische prestaties, scherpte en duurzaamheid, en worden gebruikt in een breed scala aan professionele en consumentencamera’s, camcorders en andere beeldapparatuur. Het merk staat hoog aangeschreven in de fotografie- en cinematografiegemeenschappen vanwege zijn toewijding aan het produceren van hoogwaardige optica. De GF-lenzen zijn ontworpen om het prestatiepotentieel van de GFX-camera’s volledig te ontsluiten.

De GF-lenzen bieden de ongeëvenaarde beeldkwaliteit die professionals nodig hebben, omdat ze de optische technologieën van middelgrote en grote filmlenzen, technologie van televisie- en cinelenzen ondersteunen.

 

Onze aanbiedingen:

Oorspronkelijke prijs was: €7.999,00.Huidige prijs is: €7.499,00.
Oorspronkelijke prijs was: €12.299,00.Huidige prijs is: €11.799,00.
Oorspronkelijke prijs was: €11.799,00.Huidige prijs is: €11.299,00.
+ 1 gratis product
6.099,00
+ 1 gratis product
+ 1 gratis product
3.999,00
+ 1 gratis product

Kleurweergave van Fujifilm

De beeldvormingstechnologieën die het bedrijf over meer dan 80 jaar ontwikkeld heeft, zijn ook gebruikt voor de digitale camera’s en blijven verder evolueren. De “geheugenkleur” reproduceert de beelden precies zoals je ze je herinnert. Nabewerking is geen must. 

 1. Fujifilm Velvia: Dit is een diafilm die bekend staat om zijn levendige en verzadigde kleuren. Het produceert rijke rood- en blauwtinten en is geliefd bij landschapsfotografen.

 2. Fujifilm Provia: Nog een diafilm, maar met iets minder verzadiging dan Velvia. Het levert echter nauwkeurige kleurreproductie en is geschikt voor verschillende fotografische situaties.

 3. Fujifilm Astia: Een diafilm die bekend staat om zijn zachtere kleuren en lage contrast. Het is populair voor portretfotografie vanwege de natuurlijke huidtinten die het produceert.

 4. Fujifilm Superia: Dit is een negatieve kleurenfilm en komt voor in verschillende varianten zoals Superia X-Tra en Superia Premium. Over het algemeen levert het levendige kleuren en is het een populaire keuze voor algemene fotografie.

 5. Fujifilm Pro 400H: Een professionele negatieve kleurenfilm met een fijne korrel en een breed belichtingsbereik. Het biedt natuurlijke en zachte kleuren en is geschikt voor portretten en andere situaties waarin nauwkeurige kleurweergave belangrijk is.

 6. Fujifilm Acros: Dit is een zwart-witfilm van Fujifilm en heeft geen kleur, maar levert in plaats daarvan prachtige grijstinten en een fijne korrel.

Krachtige FUJINON-lenzen

Fujinon-lenzen staan bekend om hun optische prestaties, scherpte en duurzaamheid, en worden gebruikt in een breed scala aan professionele en consumentencamera’s, camcorders en andere beeldapparatuur. Het merk staat hoog aangeschreven in de fotografie- en cinematografiegemeenschappen vanwege zijn toewijding aan het produceren van hoogwaardige optica. De GF-lenzen zijn ontworpen om het prestatiepotentieel van de GFX-camera’s volledig te ontsluiten.

De GF-lenzen bieden de ongeëvenaarde beeldkwaliteit die professionals nodig hebben, omdat ze de optische technologieën van middelgrote en grote filmlenzen, technologie van televisie- en cinelenzen ondersteunen.

 

Fujinon GF objectieven 

 1. Diverse brandpuntsafstanden: Fujinon GF-objectieven zijn beschikbaar in verschillende brandpuntsafstanden, waaronder groothoek-, standaard- en telefoto-opties. Hierdoor kunnen fotografen kiezen welk objectief het beste past bij hun fotografische behoeften.

 2. Uitstekende optische kwaliteit: Deze objectieven staan bekend om hun uitstekende optische kwaliteit, scherpte en kleurreproductie. Ze maken gebruik van geavanceerde optische elementen en coatings om vervorming, chromatische aberratie en andere optische afwijkingen te minimaliseren.

 3. Weerbestendigheid: Veel Fujinon GF-objectieven zijn weerbestendig, wat betekent dat ze bestand zijn tegen stof en vocht. Dit maakt ze geschikt voor gebruik onder verschillende omstandigheden, inclusief buitenfotografie.

 4. Snelle en stille autofocus: Deze objectieven zijn voorzien van snelle en stille autofocusmotoren, wat handig is voor het vastleggen van snelbewegende onderwerpen of het maken van video-opnamen.

 5. Professionele constructie: Fujinon GF-objectieven zijn robuust gebouwd en hebben een hoogwaardige metalen behuizing. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen intensief gebruik.

 6. Lensvatting: Fujinon GF-objectieven maken gebruik van de Fujifilm G-mount, die specifiek is ontworpen voor de GFX-serie camera’s. Deze vatting zorgt voor een stabiele en nauwkeurige lens-bevestiging.

Greep uit GF objectieven:

4.499,00
3.999,00
2.399,00
2.799,00
Oorspronkelijke prijs was: €2.799,00.Huidige prijs is: €2.699,00.
1.799,00
2.999,00

FUJIFILM X & GFX PRO LEASE

Als professional werk je graag met de nieuwste apparatuur. Fujifilm maakt het investeren in apparatuur nu nog toegankelijker met Fujifilm X & GFX Lease. Een aantrekkelijk leaseprogramma dat in samenwerking met BNP Paribas Leasing Solutions N.V. wordt aangeboden. Leasen betekent vrijheid van ondernemen, met een vast overzichtelijk bedrag per maand, tegen 0% rente.

HOE WERKT LEASEN?

Je kunt kiezen om een leaseperiode voor 24 of 36 maanden aan te gaan, afhankelijk hiervan wordt een maandelijkse bedrag bepaald. Betaling geschiedt via BNP Paribas. Drie maanden voor het einde van de leaseperiode krijg je de optie om de apparatuur te kopen of om het contract te beëindigen. De rekensom is eenvoudig: de nieuwprijs van het product of de gezamenlijke producten wordt gedeeld door het aantal maanden dat je wilt leasen om je maandpremie te bepalen.

De enige kosten die hier nog bijkomen zijn eenmalig €75,- administratiekosten. Bij automatische incasso betaal je niets extra, bij handmatig overboeken wordt er nog €20,- extra in rekening gebracht. Daarnaast is er na afloop van het Financial Lease-contract de mogelijkheid om de apparatuur voor 5% van de oorspronkelijke nieuwprijs aan te kopen, hierbij komen de administratiekosten van €75,- te vervallen. Let op: Apparatuur die geleased wordt moet tevens worden verzekerd.

Voorbeeld 36 maanden
 • Investeringswaarde van €10.999,- (Fujifilm GFX 100S) over een periode van 36 maanden. Dit betekent dat er per maand €305,53 automatisch van je rekening wordt afgeschreven. 
Voorbeeld 24 maanden
 • Investeringswaarde van €10.999,- (Fujifilm GFX 100S) over een periode van 24 maanden. Dit betekent dat er per maand €458,29 automatisch van je rekening wordt afgeschreven. 

VOORWAARDEN

 • Totaal van de termijnen is gelijk aan het investeringsbedrag Looptijd is 24 of 36 maanden
 • Investeringsbedrag varieert van €1000 tot €100.000 (excl. BTW)
 • Investeringsbedrag voor de 0% rentie actie is minimaal €2500
 • Maandbetaling vooraf door middel van Automatische incasso / SEPA
 • Aankoopoptie van 5%
 • Eenmalige administratiekosten van €75,- (excl. BTW)
 • Aanbiedingen zijn steeds onder voorbehoud van de kredietacceptatie door BNP Paribas Leasing Solutions nv
 • Verzekering verplicht

Hoe sluit ik een lease overeenkomst af?

Voor het afsluiten van een lease overeenkomst kan je langs te komen bij onze winkel in Tiel.  Voor meer informatie kun uiteraard ook telefonisch contact opnemen (0344-632554), een e-mail sturen naar service@fotosemeins.nl of chat met ons.