Fujifilm Systeemcamera’s

Steeds meer fotografen en Filmers zien het belang in van de kwaliteit die Fujifilm camera’s te bieden hebben, voor de amateur fotograaf en voor de vakfotografie. Alleen al het feit dat fujifilm direct al in JEPG perfecte beelden leverd wordt zeer gewaardeerd, niet zoals bij de andere merken waarbij je altijd in RAW moet fotograferen en dan alles nog bewerken. 

Ook dat Fujifilm zijn oude films (lees kleuren van welleer) weer toepast in hun camera’s is heel mooi om direct te fotograferen in de kwaliteit die jij wilt ! Dat scheelt heel veel bewerkingstijd.

Fujifim werkt dan ook met zijn eigen Sensor de X-Trans censor welke zonder Low-Pass filter zijn uitgerust en daarom ook de ongevenaarde scherpte geeft, De meeste andere merken werken met een Low-Pass filter om Flair tegen te gaan maar dat kost scherpte. Een Bayer sensor heeft dus een Loww Pass filter.

Het sensorformaat is dan ook APS-C en heeft dezelfde eigenschappen als een Full-Frame sensor maar wel de voordelen van een compact formaat camera en betaalbare objectieven van Fujifilm zelf.

De beeldkwaliteit en scherpte zie ook terug in de video 4K met zelfs 60 fps. neem daarbij de kleuren in film zoals Eterna en je wilt nooit meer iets anders.

Dit samen met het feit dat Fujifilm een hele mooie lijn compacte camera’s en objectieven heeft, maakt Fujifilm dit alles tot een gezonde verslaving.

Fujifilm heeft omdat ze een perfecte X-Trans sensor (APS-C) hebben dan ook het Ful-Frame sensor formaat overgeslagen en zijn direct overgegaan op midden formaat sensor bij hun GFX camera’s die tegenwoordig al heel betaalbaar zijn. Deze GFX camera’s hebben een sensor die 1,7 x groter is dan Full-Frame sensor dus je kunt voorstellen wat dit voor het dynamische bereik, scherpte en kleuren betekend, ook als je cropt (100% (uitvergroot) in je foto houd je nog steeds dezelfde kwaliteit over.

line-up van Fujifilm systeemcamera’s en High end compact.

Hieronder zie je de line-up van Fujifilm systeemcamera’s. De systeemcamera’s van Fujifilm zijn voor de echte liefhebbers van fotografie. De camera’s zijn voorzien van een zoeker en hebben veel instelwielen- en knoppen. Zo kun je snel de belangrijkste instellingen wijzigen. De camera’s zijn uit te breiden met lenzen van Fujinon FX en Fujinon GF.

Wat Fujifilm camera’s zo uniek maakt zijn de Sensor X-Trans censor welke zonder LOW pass filter werkt, meer scherpte en groter dynamisch bereik, uiterlijk compact en retro, de 19 filmsimulaties die voor ingesteld zijn voor diverse kleuren, prtret, landschap en zwart-wit. De autofocus die uiters aucuraat en snel is, zelfs bij sport- en vogelfotografie.

Zie je door de bomen het bos niet meer? Je mag ons altijd bellen voor een uitgebreid advies. Ons nummer is: 0344-632554. Je kunt ook mailen naar: service@fotosemeins.nl of je vragen te stellen via de live chat.

Fujifilm High end compact.

De meest gewilde compact camera met unieke eigenschappen

De X100VI met 23 mm f/2-lens en een APS-C-sensor.

Werken met deze camera is zoals fotografie bedoeld is,

De meest gewilde High end  compacte camera met een klassieke styling,  en een vaste prime-lens.

Met zijn unieke eigenschappen,

De Fujifilm X100-serie staat bekend om zijn compacte ontwerp, klassieke styling en een vaste prime-lens. De X100VI beschikt bijvoorbeeld over een 23 mm f/2-lens en een APS-C-sensor. De geavanceerde Fujifilm X100VI compact camera die een  compacte body combineert met de snelheid, kracht en een 40.2 megapixel APS-C-sensor met primair kleurfilter. In een retro behuizing van metaal en weersbestendig. De 19 Filmsimulatie zijn een unieke eigenschappen van Fujifilm, maar ook de 40 Megapixel APS-C sensor met de X 5 processor, 6-stops in body (IBIS) beeldstabilisatie maken dit ook tot een geweldig filmcamera in 6K.

 

Camera's Compact

Fujifilm X100VI Zwart

1.799,00

Camera's Compact

Fujifilm X100VI Zilver

1.799,00

Automatische systeemcamera’s

Deze camera’s zijn de automatische systeemcamera’s met handbedings mogelijkheden.

Fujifilm X-T30 II 

Ongeloofelijk compact en met een geweldige beeld kwaliteit de Fujifilm X-T30II systeemcamera is een veelzijdige camera die zich onderscheidt door geavanceerde foto- en videomogelijkheden. Maak hoge resolutie foto’s en films in 4K kwaliteit. En is wat betreft sensor en dus kwaliteit gelijk aan de als beste geteste X-T3.

Onze aanbiedingen:

+ 1 gratis product
999,00
+ 1 gratis product
+ 1 gratis product
1.399,00

Fujifilm X-S10

De compacte en lichtgewicht semiprofessionele systeemcamera uit de X-Serie. De X-S10 is een systeemcamera waarmee iedereen eenvoudig foto’s en video’s van professionele kwaliteit kan maken. Het is bovendien een systeemcamera voor alle fotografen en videomakers met grote aspiraties. Want, door zijn compacte afmeting en lage gewicht – hij weegt slechts 450 gram – is deze camera gemakkelijk overal mee naartoe te nemen.
 
Daarnaast is de X-S10 zéér eenvoudig in het gebruik en beschikt hij over een intern beeldstabilisatiesysteem (IBIS), dat tot maar liefst 6-stops* aan bewegingsonscherpte kan onderdrukken. Kleine handbewegingen kunnen dus eenvoudig door deze camera worden opgevangen, waardoor alle scherpte in de opname kan worden behouden.

Onze aanbiedingen:

+ 1 gratis product
969,00
+ 1 gratis product
+ 1 gratis product
1.499,00

Fujifilm X-S20 

Fujifilm X-S20 de ideale reis camera, is een lichte en compacte systeemcamera uitermate geschikt om mee op reis te nemen. Met back-illuminated 26.1MP X-Trans CMOS 4 sensor, IBIS, op AI-gebaseerde onderwerpherkenning en 6.2K/30P video. Ondanks zijn compacte formaat en een gewicht van slechts 491 gram biedt deze camera professionele mogelijkheden. Een kenmerkende grote greep zorgt voor extra stabiliteit en de beeldstabilisatie (IBIS) over vijf assen kan handbewegingen stabiliseren tot maar liefst 7 stops. Dit zorgt voor ragscherpe foto’s en vloeiende video-opnamen.

klein maar fijn! Een compacte camera, bomvol mogelijkheden, fijn in de hand liggend en eenvoudig te bedienen.

De X-S20 is een ideale camera om mee te nemen op reis en alle indrukken die je meemaakt vast te leggen als foto of als video en daarna eenvoudig delen met iedereen die je maar wil. Net zo eenvoudig als dat je dat met je smartphone doet, alleen Vééél beter van kwaliteit!  Wil je meer weten, Klik Hier

Onze aanbiedingen:

1.299,00
1.449,00
1.749,00
199,00

Handbediende systeemcamera’s

Dit zijn de camera’s zijn de Handbediende systeemcamera’s met automatische mogelijkheden, dat wil zeggen alle belangrijke functie’s zijn direct bereikbaar.

Fujifilm X-H2

De FUJIFILM X-H2 beschikt over een volledig nieuwe, hoge resolutie X-Trans CMOS 5 HR beeldsensor*1 die een resolutie kent van maar liefst 40.2 Megapixels. Daarnaast is de X-H2 ‘s werelds eerste*2 systeemcamera met APS-C sensor waarmee intern 8K30P Apple ProRes*3 video-opnames kunnen worden gemaakt.Dankzij de volledig nieuw ontwikkelde 40.2MP beeldsensor is de X-H2 in staat om opnames te maken in een ongekende hoge beeldkwaliteit. De nieuwe beeldsensor maakt het ook mogelijk om de gevoeligheid van de sensor te verlagen van ISO 160. Het is ook mogelijk om zelfs in 160 megapixel te fotograferen 

We hebben voor deze Fujifilm X-H2 een aparte pagina geschreven om de mogelijkheden van deze schiterende camera meer toe te lichten.

Onze aanbiedingen:

+ 1 gratis product
2.249,00
+ 1 gratis product
2.549,00
+ 1 gratis product
2.899,00
+ 1 gratis product
3.199,00

Fujifilm X-H2s 

De Fujifilm X-H2S, eindelijk ! Dit topmodel van Fuji is een echte hybride camera: professioneel inzetbaar voor fotografie én video. De volledig nieuwe ‘stacked’ aps-c sensor telt 26 megapixel en is gestabiliseerd. Deze snelheidscamera schiet 40fps met volledige autofocus en supervloeiende 4K-video met liefst 120fps in een breed scala aan codecs. De meest capabele aps c-camera die tot nu toe is gemaakt. Met al de voordelen van APS-C
Dit zijn de echte fujifilm liefhebbers camera’s zijn de Handbediende systeemcamera’s en compact met alle mogelijkheden voor een veeleisende fotograaf of die fotograaf die echt het oude gevoel wil terugzien in zijn camera met verwisselbare objectieven of juist een briljante vast objectief.

Onze aanbiedingen:

+ 1 gratis product
2.699,00
+ 1 gratis product
3.499,00
+ 1 gratis product
3.299,00
+ 1 gratis product
3.649,00

Fujifilm XF Objectieven

Om mooie beelden te creeren zijn objectieven van topkwaliteit nodig. Fujifilm heeft dan ook een hele brede range meer dan uitstekende objectiefen voor zowel FX en GF camera’s. Van ultra groothoek tot Tele met een hoge lichtsterkte. Maar ook uitstekende vaste brandpunt objectieven met extreem hoge lichtsterkte. en deze objectieven zijn heel betaalbaar.

Greep uit onze aanbiedingen:

Groothoek objectieven

Fujifilm XF30mm F2.8 R LM WR Macro

599,00

Groothoek objectieven

Fujifilm XF23mm F2 R WR Zwart

499,00

All in One objectieven

Fujifilm XF18-120mmF4 LM PZ WR

949,00

Met gratis artikel

Fujifilm XF16-80mm F4 R OIS WR

699,00
1.199,00
1.679,00
2.099,00

Met gratis artikel

Fujifilm XF56mm F1.2 R WR

999,00

Fujifilm X-T5 

FUJIFILM viert dit jaar het tienjarig bestaan van de FUJIFILM X Serie en pakt om die reden groots uit. Zo introduceren wij vandaag de FUJIFILM X-T5, een digitale systeemcamera die het gemak van een analoge bediening combineert met een ‘back illuminated’ sensor van maar liefst 40.2 Megapixels. Deze “X-Trans CMOS 5 HR”*2 beeldsensor levert in combinatie met de zeer snelle “X-Processor 5”

We hebben een speciale pagina geschreven over alle mogelijkheden van de Fujifilm X-T5 Het is dan ook intressant om alles te lezen over deze laaste telg van fujifilm. We hebben daar alle mogelijkheden en technische specificaties op uitgelegd.

Onze aanbiedingen:

+ 1 gratis product
1.899,00
+ 1 gratis product
1.899,00
+ 1 gratis product
2.199,00
+ 1 gratis product
2.199,00
+ 1 gratis product
2.299,00
+ 1 gratis product
2.299,00
+ 1 gratis product
2.999,00
+ 1 gratis product
2.999,00

Nu, wat totaal anders Fujifilm GFX Middenformaat camera’s

Nu, wat totaal anders Fujifilm GFX Middenformaat camera’s Dit zijn de Professionele systeemcamera’s met een sensor die 1,7 x groter zijn als een Full-Frame sensor met een 50 tot 100 Megapixels je kunt je voorstellen wat dat voor een kwalieteit opleverd ook als je 100% cropt in je foto dan heb je nog steeds geen verlies. Het dynmische bereik lijkt wel eindeloos, meer diepte en meer kleur. De scherptediepte in je foto wordt nu echt groot en door de uitstekende objectieven GF scherp en met een hoge resolutie. Je kunt voorstellen dat ook de filmkwaliteit gewoon heel goed is. De GFX camera’s zijn ook nog heel snel dus een middenformaat die zefs geschikt is voor actie fotografie.
En het goede nieuws is dag GFX steeds betaalbaarder wordt.

Fujifilm GFX 100 S

Het absolute topmodel van fujifilm alle belangrijke functie’s die maar wenst en een schitterende kwalieit, om je echt te ondersteunen

Als fotografen streven we naar perfectie,
constant op zoek naar de hoogste beeldkwaliteit en optimale controle in wat we creëren.
De GFX100S combineert deze twee onschatbare eigenschappen in één opmerkelijk compacte en lichtgewicht behuizing.
Het is een weergavetool als geen ander; een nieuwe generatie grootformaatcamera’s voor een nieuwe generatie creatievelingen.

De 102 megapixel grootformaat sensor werkt in harmonie met G-mount objectieven om beelden te produceren met
ongelooflijke details, prachtig vloeiende gradaties en wonderbaarlijk nauwkeurige kleuren,
terwijl je ervoor zorgt dat je in het centrum van je creatieve universum bent.
Er is eerlijk gezegd geen betere manier om uw visie te realiseren.

GFX100S is geen full-frame  maar meer als Full Frame.

Onze aanbiedingen:

 

+ 1 gratis product
6.099,00
+ 1 gratis product
8.199,00

Fujifilm GFX 100 II

Fujifilm legt de lat wederom hoger met de introductie van de GFX100 II, een systeemcamera met grootformaat sensor die een nieuwe standaard zet in de fotografiewereld. Uitgerust met een gloednieuwe extra snelle grootformaat102MP High Speed sensor en ondersteund door de
X-Processor 5 beeldverwerkingsprocessor, belooft dit nieuwe model ongeëvenaarde prestaties. Van nog hogere burst-snelheden tot zeer geavanceerde video-opnamemogelijkheden, de GFX100 II is ontworpen om aan de hoogste eisen te voldoen.

High Speed sensor

De echte kracht van de GFX100 II schuilt in zijn technologie. De camera is uitgerust met een volledig nieuw ontwikkelde, extra snelle 102MP High Speed sensor (GFX 102MP CMOS II HS) die daarbij wordt ondersteund door de geavanceerde X-Processor 5 beeldverwerkingsprocessor. Deze combinatie zorgt voor een verdubbeling van de signaalleessnelheid in vergelijking met het huidige model2.
Het resultaat? Een ongekende prestatieverbetering op het gebied van continu opnamen (burstshots), autofocus en videoregistratie. Of het nu gaat om het vastleggen van een landschap bij het vallen van de avond of een snelle sportactie, de GFX100 II levert altijd haarscherpe en levendige beelden.

Onze aanbiedingen:

 

7.499,00
11.799,00

Fujifilm GFX 50S II

Professionals & Adv. Amateurs, daar is deze heel betaalbare GFX 50S II voor bedoeld.De 50 megapixel sensor is meschien nog wel mooier als de 100 megapixel sensor, dit komt omdat de pixels op zo’n grote sensor meer ruimte hebben, waardoor de lichtgevoeligheid beter wordt minder ruis in hele hoge ISO waardes en een veel groter dynamische bereik. De GFX50S II is dan ook de nieuwste telg in de de serie. Met een mooi GF 35-70 F4.5-5.6 WR objectief kan je om te beginnen alle kanten op. Ook bij 50 Megapixels is er nog heel veel ruimte om te kunnen croppen zonder verlies.

Onze aanbiedingen:

+ 1 gratis product
3.999,00
+ 1 gratis product

Zijn objectieven van topkwaliteit nodig

Om mooie beelden te creeren zijn objectieven van topkwaliteit nodig. Fujifilm heeft dan ook een hele brede range meer dan uitstekende objectiefen voor zowel FX en GF camera’s. Van ultra groothoek tot Tele met een hoge lichtsterkte. Maar ook uitstekende vaste brandpunt objectieven met extreem hoge lichtsterkte. en deze objectieven zijn heel betaalbaar.

Een greep uit de beschikbare objectieven:

3.999,00
4.499,00
2.799,00
2.599,00
1.999,00
2.299,00
1.799,00
1.599,00
2.499,00
2.699,00
2.899,00