FUJIFILM X-T5 met 40 Megapixels X-Trans sensor

De Fujifilm X-T5 uitgevoerd met het bekend analoog bedieningsconcept, gecombineerd met een moderne 40 Megapixel beeldsensor “X-Trans” in een weerbestendige behuizing, waar alle XF Fujifilm objectieven op gebruikt kunnen worden, die samen met deze Fujifilm X-serie camera een verbluffend reultaat opleverd in foto en 8K video. 

Fujifilm viert dit jaar het tienjarig bestaan van de Fujifilm X Serie en pakt om die reden groots uit met de nieuwe Fujifilm X-T5, een digitale systeemcamera die het gemak van een analoge bediening combineert met een ‘back illuminated’ sensor van maar liefst 40.2 Megapixels. Deze “X-Trans CMOS 5 HR”*2 beeldsensor levert in combinatie met de zeer snelle “X-Processor 5” beeldverwerkingsprocessor fantastisch gedetailleerde opnames met kleuren zoals u alleen van Fujifilm kunt verwachten. Dit dankzij de kleurreproductie-technologie die uniek is voor de digitale camera’s van Fujifilm.

Systeemcamera van de vijfde generatie

Deze systeemcamera, de Fujifilm X-T5 van de vijfde generatie is niet alleen uitgevoerd met een zeer hoge resolutie APS-C sensor, maar beschikt ook over een intern beeldstabilisatie-systeem (IBIS) dat trillingen over vijf verschillende assen tot maar liefst 7 stops*3 kan compenseren. Dit alles zit samengepakt in een behuizing die nóg kleiner en lichter is dan het voorgaande model*1. Dit is de nieuwe standaard voor alle camera’s: uitmuntende prestaties, licht en compact van formaat, zodat deze eenvoudig overal mee naartoe kan worden genomen. In weerbestendige behuizing, dus in alle omstandigheden, regen sneeuw en stof te gebruiken.

De beeldsensor voor de X-T5 is een hagelnieuwe X-Trans CMOS 5

De toegepaste beeldsensor voor de Fujifilm X-T5 is een hagelnieuwe X-Trans CMOS 5 HR sensor. Deze sensor heeft als pluspunten de hoge Resolutie die zowel in foto al in video toepasbaar is en resulteert in een resolutie voor foto van 40megapixel standaard en zelfs 160 megapixel met Fujifilm’s Pixel Shift Multi Shot techniek en 8K video. Ongekende prestaties voor een APS-C sensor De Fujifilm X-T5 zet hier een nieuwe standaard voor APS-C en laat zien dat het formaat van de sensor in de meeste gevallen minder belangrijk is als de kwaliteit.

 

40 megapixel standaard en zelfs 160 megapixel

Fantastisch gedetailleerde opnames met kleuren die in Jepg al geweldig zijn. Dit dankzij de kleurreproductie-technologie die uniek is voor de digitale camera’s van Fujifilm. Je kunt ook in RAW fotograferen maar dit hoeft niet. De toegepaste beeldsensor voor de X-T5 is een hagelnieuwe X-Trans CMOS 5 HR sensor. Deze sensor heeft als pluspunten de hoge Resolutie die zowel in foto al in video toepasbaar is en resulteert in een resolutie voor foto van 40 megapixel standaard en zelfs 160 megapixel met FUJIFILM’s Pixel Shift Multi Shot techniek en 8K video. Ongekende prestaties voor een APS-C sensor. De X-T5 zet hier een nieuwe standaard voor APS-C en laat zien dat het formaat van de sensor in de meeste gevallen minder belangrijk is als de kwaliteit.

Onze aanbiedingen:

+ 1 gratis product
2.299,00
+ 1 gratis product
1.899,00
+ 1 gratis product
1.899,00
+ 1 gratis product
2.299,00

Lichtgewicht, hoge prestaties

De Fujifilm X-T5 is voorzien van een vijfassig in-body beeldstabilisatiesysteem (IBIS) dat tot 7,0 stops compensatie biedt en een EVF van 3,69 miljoen pixels met een vergrotingsfactor van 0,8x. Desondanks weegt de camerabody slechts 557g (1,23 lb). Draaiknoppen en functieknoppen zorgen voor eenvoudige bediening, waardoor de kostbaarste momenten van het leven een kans krijgen om gedocumenteerd te worden om een andere dag te herbeleven.

Drievoudig kantelbaar LCD-scherm

Een in drie richtingen kantelbaar LCD-scherm biedt meer veelzijdigheid, vooral bij het werken op heuphoogte of in staande oriëntatie. De combinatie van het kantelbare LCD-scherm en de middelste zoeker lijnt het objectief, camera en fotograaf uit op de optische as, voor een comfortabelere en intuïtievere ervaring bij het maken van afbeeldingen.

19 filmsimulatiemodi

19 filmsimulatiemodi in de Fujifilm X-T5 repliceren digitaal de beleving van de klassieke fotografische filmbestanden die al meer dan 85 jaar door Fujifilm zijn ontwikkeld. Reproduceer de klassieke kleuren en tinten waar Fujifilm bekend om staat, of voeg een artistieke flair toe en begin met Build Your Legacy.

Verbeterde levensduur van de accu

Dankzij het lagere stroomverbruik van de X-Processor 5 is de levensduur van de accu voor stilstaande beelden aanzienlijk verlengd van ongeveer 600 tot 740 frames* dit met een compacte NP-W235 accu.
*In economy mode