Service Totaalplan

EEN GERUST GEVOEL MET ALL RISK FLEX

Jouw camera is goud waard. Dat begrijpen we bij Fotosemeins maar al te goed. Natuurlijk bieden we je de zekerheid van fabrieksgarantie, maar vaak hoef je daar geen aanspraak op te maken.

De camera’s die je bij Fotosemeins koopt, zijn namelijk van hoge kwaliteit. Maar toch is er het risico van schade of verlies. Dan is het fijn om terug te vallen op een goede verzekering.

Ringfoto All Risk Flex
Met All Risk Flex van Ringfoto kun je jouw kostbare bezit verzekeren tegen verschillende risico’s. En dat tegen een lage premie.

De Ringfoto All Risk Flex is ondergebracht bij Wertgarantie, de verzekeringsspecialist voor consumentenelektronica. Je bent dus zeker van expertise, ervaring en een goede service. Fijn, zo kun jij zorgeloos van jouw apparatuur genieten.

 

 

 

ONBEZORGD GENIETEN VAN JE AANKOOP? HET KAN BIJ RINGFOTO SEMEINS!

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ruim 60% van de defecten ontstaan door gebruikersfouten en vallen buiten de wettelijke fabrieksgarantie. Met de WERTGARANTIE All Risk Flex polis heb je de zekerheid van een goed werkend apparaat en geen hoge reparatiekosten meer, wel zo fijn!

De All Risk Flex verzekering biedt een uitgebreide aanvulling op de wettelijke rechten en fabrieksgarantie voor een laag vast bedrag per maand. Dit geldt ook voor gebruikte apparaten; hierbij speelt de leeftijd van het apparaat geen rol.

.

WERTGARANTIE ALL-RISK FLEX

Bij Ringfoto kun je je waardevolle apparaat verzekeren met de WERTGARANTIE All Risk Flex polis. Deze kun je afsluiten bij je lokale Foto Semeins tot 30 dagen na aanschaf van je apparaat. Het is mogelijk om maximaal 3 componenten op één polis te verzekeren, bijvoorbeeld je nieuwe camera, een lens en een flitser. Je hebt dan de keuze tussen de uitgebreide basisdekking en voor volledige zekerheid, de premium-dekking. Diefstaldekking is optioneel voor beide dekkingsmogelijkheden.

service@fotosemeins.nl