Nikon Z 6III

Een systeemcamera van een klasse apart, met de helderste, meest gedetailleerde elektronische zoeker.
Hi-res EVF met ultrabreed kleurengamma
Ga helemaal op in je creatieve zone met de heldere EVF met ultrahoge resolutie die je een vloeiende high-definition weergave geeft en een extra brede kleurruimte voor nauwkeurigere kleuren. Het maakt het verschil tussen een goed beeld en een geweldig beeld.
’s Werelds eerste gedeeltelijk gestapelde CMOS-sensor
De gedeeltelijk gestapelde sensor van de Z6III is zoveel meer dan de som van zijn 24,5 megapixels. Hij is ontworpen om deze full-frame camera groot te laten denken en toch compact te houden – en hij voldoet in alle opzichten.
Ondersteund door de kracht van EXPEED 7 levert deze gedeeltelijk gestapelde full-frame CMOS-sensor een ongelooflijke beeldkwaliteit met een oogverblindend dynamisch bereik en natuurgetrouwe kleuren.
Topklasse AF-functies waar je op kunt vertrouwen. Altijd.
Hoe ze ook bewegen, de Z6III systeemcamera blijft als lijm aan je onderwerp plakken. Topklasse autofocusfuncties zorgen voor een consistente en betrouwbare onderwerpopname en -tracering, zelfs in het donker.
Razendsnelle AF-berekeningen
die vergelijkbaar zijn met die van de Z8 en Z9 maken opmerkelijke precisie mogelijk bij hoge beeldsnelheden, terwijl deep-learning technologie zorgt voor indrukwekkende onderwerpdetectie in automatisch veld-AF en handmatige scherpstelling, of bij gebruik van automatische opname.
Stevig gebouwd voor al je creatieve reizen
Klein, maar stevig. Perfect licht, maar ongelooflijk duurzaam. De Z6III full-frame camera weegt slechts 750 gram en is ontworpen om de elementen te trotseren.

Video

Gemaakt om je creativiteit te versterken. Ontworpen om je productiviteit te verhogen. De Nikon Z 6III Full-Frame camera wordt onderdeel van hoe je je beweegt als filmaker en fotograaf, Ondek een vrijheid waar je talent op reageerd.

Bekroonde 3D Traking

Met 3D-tracking is het heel eenvoudig om onvoorspelbare, snelbewegende onderwerpen te volgen. De Z6III blijft scherp, zelfs als je onderwerp extreem klein in beeld is.

Onderwerpdetectie waarop je kan vertrouwen

Zelfs als je knippert mis je niets

Ga hellemaal los met de ongeloofelijke 120 bsp en voor-ontspan-opname. Je zult het beslissende moment altijd vastleggen, zelfs als het gebeurde voordat je de sluiter onspande 

Wil je meer weten ?

 

 

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.