Line up van Nikon Z systeemcamera’s 

Waarom kiezen voor een Nikon Z-Serie systeemcamera

 • Grote z-mount
 • Fantastische ergenomie
 • Compact, lichtgewicht, spatwaterbestendig en de bekende gebruiksvrindelijke Nikon menustructuur
 • Uitgebreid aanbod van Nikkor Z-objectieven met hoge resolutie enscher van rand tot rand
 • 100% compatbel met alle bestaande Nikkor F-objectieven zonder verlies van beeldkwaliteit met de FTZ adapter
 • Hoge resolutie OLED elektronische zoeker voor een helder en scherp beeld
 • Stil fotograferen, voor het vastleggen van momenten zonder te storen

 

Grote Z-Mount, meer licht is gelijk aan een hogere kwaliteit

Waarom kiezen voor Nikon Z systeem en wel hierom,de Z-mount heeft een diameter van 55mm de grootste Full-Frame mount van elk camerasysteem. Dat maakt de Z-mount de nieuwe industrie benchmark. Een grotere mount betekend meer licht en meer licht betekend een nog hogere beeldkwaliteit. Bijvoorbeeld een objectief met de lichtsterkte F2.8 is dan lichtsterkte F1.4. De Z-objectieven lichten ook veel beter de sensor uit en geven daardoor al bij volle lensopening de beste kwaliteit zonder verlies.

Korte lensafstand zorgt voor compactere en lichter toestel

Met een lensafstand van slechts 16mm lijk Nikon de wetten van de optica te schenden, maar hierdoor zijn nu kleinere en lichtere systeemcamera’s en objectieven mogelijk met toch een ongeëvenaarde optiek, flexibiliteit en comfort.

Nikon Z-Mount
Nikon Z6II instelingswiel

Zeer gebruiksvriendelijke Nikon menustructuur

De menustructuur is gebruiksvriendelijk en zeer herkenbaar vanuit de Nikon DSLR camera’s. Doordat belangrijke knoppen en instellingen precies zitten waar je ze nodig hebt, wordt elke handeling al snel jouw tweede natuur.

Gebouwd voor een uitstekende betrouwbaarheid

De camera’s uit de Z-serie zijn gemaakt van dezelfde robuuste, lichte magnesiumlegering als professionele D-SLR’s van Nikon, waardoor ze zeer betrouwbaar zijn. Daarnaast zijn de modellen uit de Z-serie ook voorzien van een geavanceerde weerbestendige afdichting die garandeert dat alle naden of bewegende delen die vatbaar zijn voor blootstelling aan stof en vloeistoffen ondoordringbaar blijven.

Het startpunt voor schitterende videoproducties

Of je nu net begint met video, je eigen vlogs wil creëren of een professionele videomaker bent, de Nikon Z-serie heeft voor elke creatieveling de capaciteiten om je productie naar een hoger niveau te tillen.

Door de krachtige Nikon processor(s) kan je vloeiende, stabiele en filmische full-frame 4K Ultra HD beelden schieten.

De grote buffercapaciteit, snelle en nauwkeurige autofocus, ingebouwde VR en een heldere elektronische zoeker zorgen voor ongekende prestaties of je nu video opneemt of fotografeert.

Daarnaast kan je dankzij de grote Z-mount en de korte lensafstand een breed scala aan NIKKOR-filmobjectieven gebruiken. Van een vast-brandpunt-objectief tot jouw favoriete zoomobjectief.

Daarbovenop is de flexibiliteit van externe controle en opname met geweldige uitbreidingen zoals de Atomos Ninja V ook een grote plus.

Kortom geef jouw creativiteit de vrije loop met een camera uit de lichte en handzame Nikon Z-serie.

Nikon APS-C

Nikon systeemcamera’s met APS-C sensor

Een APS-C-sensor, ook wel Advanced Photo System type-C-sensor genoemd, is een type beeldsensor dat in veel digitale camera’s wordt gebruikt, met name in DSLR (Digital Single-Lens Reflex) en spiegelloze camera’s. APS-C-sensoren zijn kleiner dan full-frame sensoren.

sensoren: Grootte: APS-C-sensoren zijn groter dan sensoren in de meeste compacte digitale camera’s en smartphones, maar kleiner dan full-frame sensoren. Ze hebben doorgaans een cropfactor van ongeveer 1,5x tot 1,6x in vergelijking met een volformaat sensor.

Beeldkwaliteit: APS-C-sensoren bieden een betere beeldkwaliteit, prestaties bij weinig licht en een dynamisch bereik in vergelijking met kleinere sensorformaten. Ze kunnen meer details vastleggen en presteren goed onder verschillende lichtomstandigheden.

Scherptediepte: APS-C-sensoren bieden een geringere scherptediepte in vergelijking met kleinere sensorformaten, waardoor een betere onderwerpisolatie en achtergrondonscherpte (bokeh) in foto’s mogelijk zijn.

Crop Factor: De cropfactor van APS-C-sensoren beïnvloedt de effectieve brandpuntsafstand van lenzen. Een 50 mm-lens op een APS-C-camera met een cropfactor van 1,5x heeft bijvoorbeeld een effectieve brandpuntsafstand van 75 mm (50 mm x 1,5), wat belangrijk is om rekening mee te houden bij het selecteren van lenzen. Dus meer bereik bij tele objectieven

Draagbaarheid: APS-C-camera’s zijn vaak compacter en lichter dan full-frame camera’s, waardoor ze een populaire keuze zijn voor reis- en dagelijkse fotografie.

Kosten: APS-C camera’s en lenzen zijn doorgaans goedkoper dan hun full-frame tegenhangers, waardoor ze een aantrekkelijke optie zijn voor fotografen met een beperkt budget of voor fotografen die de wereld van camera’s met verwisselbare lenzen betreden.

APS-C-sensoren: Bieden een goed compromis tussen beeldkwaliteit en draagbaarheid, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan fotografiestijlen, van landschappen en portretten tot sport- en natuurfotografie.

Nikon Z 30

De Nikon Z30 systeemcamera is gemaakt voor filmers en fotografen die hun verhaal willen delen. De camera is geoptimaliseerd voor vloggers en livestreamers. Door Nikon geweldige beeldkwaliteit, 4K-video-opnamen en een DX-sensor van 20.8 megapixel te combineren met een speciale functieset en een daarvoor geschikt ontwerp, is de Z30 gemaakt om films en foto’s optimaal te delen

4K-video-opname 30fps/120fps

de camera is uitgevoerd met een 20.8 megapixel DX-formaat CMOS-sensor, die geschikt is voor video en foto. Hij ondersteunt UHD 4K-opnamen tot 30fps voor haarscherpe video’s met een hoge resolutie. Full HD opname met 120fps is ook beschikbaar voor slow-motion opnames.

Filmen en Streamen

Je kunt tot 125 minuten onafgebroken filmen, zeer geschikt voor opname’s waarin langere continu-opnamen nodig zijn. Live-streaming is mogelijk tot Full HD 60p of 4K 30p. De Z30 is compatibel met diverse webconferencing-apps, fungeert dus ook als een hoogwaardige webcam. Voor langere takes, streaming en andere gevallen waarin je continu stroom nodig hebt, kan de Nikon Z30 worden gevoed via de USB Type-C-poort.

Greep uit onze aanbiedingen:

 

Camera's

Nikon Z 30 Body

Oorspronkelijke prijs was: €749,00.Huidige prijs is: €649,00.
Oorspronkelijke prijs was: €969,00.Huidige prijs is: €869,00.
Oorspronkelijke prijs was: €1.249,00.Huidige prijs is: €1.099,00.
Oorspronkelijke prijs was: €1.199,00.Huidige prijs is: €1.099,00.

Nikon Z 50 

De Nikon Z 50 is een APS-C spiegelloze digitale camera uitgebracht door Nikon. Het werd officieel aangekondigd in oktober 2019 en maakt deel uit van Nikon’s Z-serie spiegelloze camera’s. De Nikon Z 50 is ontworpen om een compacte en lichtgewicht optie te bieden voor zowel liefhebbers als beginners die geïnteresseerd zijn in spiegelloze fotografie. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en specificaties van de Nikon Z 50:

APS-C-sensor: De Z 50 is voorzien van een APS-C CMOS-sensor van 20,9 megapixels, die groter is dan wat je normaal gesproken aantreft in compactcamera’s of smartphones, en zorgt voor een betere beeldkwaliteit en prestaties bij weinig licht.

Z-vatting: Er wordt gebruik gemaakt van Nikon’s Z-vatting, die compatibiliteit met een verscheidenheid aan lenzen uit de Z-serie mogelijk maakt, wat flexibiliteit biedt voor verschillende opnamescenario’s.

Compact en lichtgewicht: De Z 50 is ontworpen om draagbaar en gemakkelijk mee te nemen, waardoor hij geschikt is voor reizen en dagelijkse fotografie.

4K-video: Het biedt 4K UHD-video-opnames met maximaal 30 frames per seconde, waardoor het geschikt is voor vloggen en het maken van video-inhoud.

Uitklapbaar LCD-scherm: De camera is voorzien van een uitklapbaar LCD-aanraakscherm dat handig is voor het vastleggen van selfies, vloggen en creatieve opnamen vanuit een lage hoek.

Hybride autofocus: Het maakt gebruik van Nikon’s hybride autofocussysteem, dat autofocus met fasedetectie en contrastdetectie combineert voor snelle en nauwkeurige scherpstelling.

Ingebouwde Wi-Fi en Bluetooth: De camera beschikt over draadloze connectiviteit voor het eenvoudig delen van foto’s en het op afstand bedienen van de camera via een smartphone of tablet.

Externe microfooningang: De Z 50 heeft een microfooningang, waardoor gebruikers de audiokwaliteit kunnen verbeteren bij het opnemen van video’s.

Creatieve modi: Nikon heeft verschillende creatieve modi, filters en bewerkingsopties in de camera toegevoegd om de creativiteit van gebruikers te vergroten.

FTZII

Met de FTZ II adapter is het zelfs mogelijk om je objectieven die je nu hebt met een Nikon vatting te gebruiken op de Nikon Z 50. Ook het leuke hiervan is dat er heel veel goedkope objectieven te koop zijn op dit moment 

Greep uit onze aanbiedingen:

Camera's

Nikon Z 50 Body

Oorspronkelijke prijs was: €999,00.Huidige prijs is: €899,00.
Oorspronkelijke prijs was: €999,00.Huidige prijs is: €899,00.
Oorspronkelijke prijs was: €1.229,00.Huidige prijs is: €1.029,00.
Oorspronkelijke prijs was: €1.449,00.Huidige prijs is: €1.299,00.
Oorspronkelijke prijs was: €1.429,00.Huidige prijs is: €1.229,00.
Oorspronkelijke prijs was: €1.149,00.Huidige prijs is: €1.049,00.
Oorspronkelijke prijs was: €1.349,00.Huidige prijs is: €1.249,00.
229,00

Nikon Z fc

De Nikon Z fc is een spiegelloze digitale camera die is ontworpen als eerbetoon aan Nikon’s klassieke foto camera’s, met name de Nikon FM2. Het combineert een retro-design met moderne technologie. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en details over de Nikon Z fc:

Retro-ontwerp: De Nikon Z fc heeft een retro-geïnspireerd ontwerp met draaiknoppen en bedieningselementen die doen denken aan klassieke Nikon-filmcamera’s. Het heeft een vintage look die zowel liefhebbers als liefhebbers van klassieke camera-esthetiek aanspreekt.

APS-C Sensor: De Nikon Z fc is uitgerust met een APS-C sensor, wat zorgt voor een goede beeldkwaliteit in een compacte body. Dit sensorformaat is gebruikelijk in Nikon’s DX-formaat spiegelloze camera’s.

Z-vatting: Er wordt gebruik gemaakt van Nikon’s Z-vatting, waardoor compatibiliteit mogelijk is met een breed scala aan lenzen uit de Z-serie, zowel huidige als toekomstige aanbiedingen.

Uitklapbaar LCD-scherm: De camera wordt geleverd met een variangle LCD-aanraakscherm dat kan worden gekanteld en gedraaid, waardoor deze handig is voor vloggen en het vastleggen van creatieve hoeken.

Elektronische zoeker: De Z fc beschikt over een elektronische zoeker (EVF) voor het samenstellen van beelden, waardoor hij veelzijdiger is onder verschillende opnameomstandigheden.

4K-video: Het biedt 4K-video-opnamemogelijkheden, waardoor gebruikers videobeelden van hoge kwaliteit kunnen vastleggen.

Connectiviteit: De camera is uitgerust met ingebouwde Wi-Fi en Bluetooth voor eenvoudig delen en afstandsbediening via een smartphone of tablet.

Creatieve kenmerken: Nikon heeft diverse creatieve functies en filters in de Z fc opgenomen om de fotografie-ervaring te verbeteren.

Greep uit onze aanbiedingen:

 

Camera's

Nikon Z fc Body

Oorspronkelijke prijs was: €1.049,00.Huidige prijs is: €949,00.
Oorspronkelijke prijs was: €1.089,00.Huidige prijs is: €989,00.
Oorspronkelijke prijs was: €1.349,00.Huidige prijs is: €1.149,00.
Oorspronkelijke prijs was: €1.499,00.Huidige prijs is: €1.349,00.

Nikon Objectieven DX 

Nikon Z DX-objectieven zijn speciaal ontworpen voor gebruik met Nikon’s Z-serie spiegelloze camera’s met een APS-C-formaat sensor. Deze objectieven zijn geoptimaliseerd voor APS-C-camera’s zoals de Nikon Z 50 en bieden uitstekende optische prestaties. Ze maken gebruik van de Z-mount van Nikon, die speciaal is ontworpen voor spiegelloze camera’s en zorgt voor compacte en lichte objectieven met hoge beeldkwaliteit. Hier zijn enkele kenmerken en voorbeelden van Nikon Z DX-objectieven:

 1. Compact en Lichtgewicht: Nikon Z DX-objectieven zijn vaak compacter en lichter dan hun full-frame tegenhangers, waardoor ze ideaal zijn voor reizen en dagelijks gebruik.

 2. Uitstekende Optische Prestaties: Deze objectieven leveren doorgaans uitstekende beeldkwaliteit, met scherpe details, weinig vervorming en goede kleurreproductie.

 3. Stille Scherpstelling: Nikon gebruikt vaak stappenmotoren (STM) in DX-objectieven, waardoor ze snel en stil scherpstellen, wat handig is voor zowel fotografie als video-opnamen.

 4. Geschikt voor APS-C-sensoren: DX-objectieven zijn geoptimaliseerd voor APS-C-formaat sensoren, waardoor ze ideaal zijn voor camera’s zoals de Nikon Z 50.

Greep uit onze aanbiedingen:

Oorspronkelijke prijs was: €399,00.Huidige prijs is: €349,00.

Groothoek objectieven

Nikon Z DX 24mm F1.7

Oorspronkelijke prijs was: €319,00.Huidige prijs is: €269,00.
Oorspronkelijke prijs was: €379,00.Huidige prijs is: €279,00.

Nikon Full Frame

Full-frame verwijst naar een type digitale camerasensor die qua grootte gelijkwaardig is aan een standaard 35 mm-filmframe, dat ongeveer 36 mm x 24 mm is. Deze sensoren zijn groter dan de sensoren die doorgaans worden aangetroffen in kleinere digitale camera’s, zoals compactcamera’s en smartphones.

Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en voordelen van full-frame sensoren:

Beeldkwaliteit: Full-frame sensoren staan bekend om hun uitstekende beeldkwaliteit. Ze kunnen meer licht en details vastleggen, wat resulteert in beelden met een hoge resolutie en weinig ruis, vooral bij weinig licht.

Ondiepe scherptediepte: Full-frame sensoren zorgen voor een kleinere scherptediepte, wat betekent dat u een grotere achtergrondonscherpte (bokeh) kunt bereiken bij gebruik van lenzen met een groot diafragma. Dit is wenselijk voor portret- en creatieve fotografie.

Breed gezichtsveld: Full-frame sensoren bieden een breder gezichtsveld vergeleken met kleinere sensorformaten. Dit is vooral gunstig voor landschapsfotografie en het vastleggen van scènes waarbij u meer van de omgeving wilt opnemen.

Prestaties bij weinig licht: Dankzij hun grotere formaat kunnen full-frame sensoren beter presteren in situaties met weinig licht, waardoor schonere beelden met minder ruis worden geproduceerd bij hogere ISO-instellingen.

Dynamisch bereik: Full-frame sensoren hebben vaak een groter dynamisch bereik, waardoor u meer details kunt vastleggen in zowel schaduw- als lichte delen van een beeld.

Professioneel gebruik: Full-frame camera’s worden vaak gebruikt door professionele fotografen, waaronder fotografen die gespecialiseerd zijn in portret-, landschaps-, huwelijks- en commerciële fotografie.

Verwisselbare lenzen: Full-frame camera’s hebben doorgaans een breed scala aan verwisselbare lenzen beschikbaar, die veelzijdigheid bieden voor verschillende fotografiestijlen en voorkeuren.

Videomogelijkheden: Veel full-frame camera’s bieden geavanceerde video-opnamemogelijkheden, waardoor ze geschikt zijn voor videografen en makers van inhoud.

Houd er rekening mee dat full-frame sensoren weliswaar tal van voordelen bieden, maar dat ze ook met grotere en zwaardere camerabody’s en lenzen worden geleverd in vergelijking met camera’s met kleinere sensorformaten. De keuze voor het sensorformaat hangt af van uw specifieke fotografiebehoeften en voorkeuren.

Nikon Z 5

De Nikon Z 5 is een spiegelloze digitale camera uitgebracht door Nikon. Het werd officieel aangekondigd in juli 2020 en maakt deel uit van Nikon’s Z-serie spiegelloze camera’s. De Nikon Z 5 is ontworpen om een betaalbaarder instappunt te bieden in de wereld van full-frame spiegelloze fotografie, terwijl hij toch een goede beeldkwaliteit en functies levert. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en specificaties van de Nikon Z 5:

Full-frame sensor: De Z 5 is voorzien van een full-frame CMOS-sensor van 24,3 megapixels, die een uitstekende beeldkwaliteit en prestaties bij weinig licht biedt.

Z-vatting: Er wordt gebruik gemaakt van Nikon’s Z-vatting, die compatibiliteit mogelijk maakt met een breed scala aan lenzen uit de Z-serie, zowel huidige als toekomstige aanbiedingen.

In-Body Image Stabilization (IBIS): De camera beschikt over 5-assige in-body beeldstabilisatie, die de effecten van cameratrilling helpt verminderen en scherpere opnamen uit de hand mogelijk maakt.

Hybride autofocussysteem: De Z 5 beschikt over een hybride autofocussysteem met 273 fasedetectiepunten op de sensor, waardoor een snelle en nauwkeurige scherpstelling wordt gegarandeerd.

4K UHD-video: Het ondersteunt 4K UHD-video-opnames met maximaal 30 frames per seconde, waardoor het geschikt is voor het maken van video-inhoud.

Ingebouwde EVF: De camera heeft een elektronische zoeker (EVF) voor het samenstellen van beelden en een kantelbaar LCD-aanraakscherm van 3,2 inch voor veelzijdige opnamehoeken.

Dubbele kaartsleuven: Het bevat dubbele geheugenkaartsleuven, één voor SD UHS-II-kaarten en een andere voor compatibele SD-kaarten, die opslagopties en back-upmogelijkheden bieden.

Weerbestendige constructie: De Z 5 is voorzien van een weerbestendige behuizing van magnesiumlegering, die duurzaamheid en bescherming biedt tegen stof en vocht.

Native ISO-bereik: De camera heeft een native ISO-bereik van 100-51.200, uitbreidbaar tot 50-102.400, wat veelzijdigheid biedt onder verschillende lichtomstandigheden.

Draadloze connectiviteit: Het omvat ingebouwde Wi-Fi en Bluetooth voor eenvoudige draadloze beeldoverdracht, afstandsbediening en integratie met Nikon’s SnapBridge-app.

De Nikon Z 5 is bedoeld voor fotografen die willen overstappen naar full-frame fotografie of die op zoek zijn naar een budgetvriendelijkere full-frame camera zonder dat dit ten koste gaat van de beeldkwaliteit en de belangrijkste functies. Het biedt een optie voor degenen die gebruik willen maken van Nikon’s uitgebreide assortiment lenzen in de Z-serie. 

Greep uit onze aanbiedingen:

 

Nieuw

Camera's

Nikon Z 5 Body

Oorspronkelijke prijs was: €1.429,00.Huidige prijs is: €1.129,00.
Oorspronkelijke prijs was: €1.699,00.Huidige prijs is: €1.399,00.
Oorspronkelijke prijs was: €2.129,00.Huidige prijs is: €1.729,00.
Oorspronkelijke prijs was: €2.599,00.Huidige prijs is: €2.199,00.

Nikon Z 6 II

Hij werd officieel aangekondigd in oktober 2020 en maakt deel uit van Nikon’s Z-serie spiegelloze camera’s. De Nikon Z 6II is ontworpen om verbeterde prestaties, veelzijdigheid en functies te bieden voor fotografen en videografen. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en specificaties van de Nikon Z 6II:

Full-frame sensor: De Z 6II is voorzien van een full-frame CMOS-sensor van 24,5 megapixels, die een uitstekende beeldkwaliteit biedt, vooral bij weinig licht.

Dubbele EXPEED 6-beeldprocessors: Het maakt gebruik van dubbele EXPEED 6-beeldprocessors om beeldverwerkingstaken snel uit te voeren, wat resulteert in verbeterde snelheid en prestaties.

Dubbele kaartsleuven: De camera beschikt over twee geheugenkaartsleuven, één voor XQD- of CFexpress Type B-kaarten en één voor SD UHS-II-kaarten, waardoor er voldoende opslagopties en back-upmogelijkheden zijn.

Hybride autofocussysteem: De Z 6II beschikt over een hybride autofocussysteem met 273 fasedetectiepunten die ongeveer 90% van het beeld bestrijken, waardoor een snelle en nauwkeurige scherpstelling wordt gegarandeerd.

In-Body Image Stabilization (IBIS): Het heeft ingebouwde 5-assige in-body beeldstabilisatie, die de effecten van cameratrilling helpt verminderen en scherpere opnamen uit de hand mogelijk maakt.

Native ISO-bereik: De camera heeft een native ISO-bereik van 100-51.200, uitbreidbaar tot 50-204.800, waardoor hij een breed scala aan lichtomstandigheden aankan.

4K UHD-video: De Z 6II ondersteunt 4K UHD-video-opnames met maximaal 60 frames per seconde, waardoor hij geschikt is voor videografen en makers van inhoud.

Dubbele kaartsleuven: Het bevat dubbele geheugenkaartsleuven, één voor CFexpress/XQD-kaarten en één voor SD UHS-II-kaarten, wat flexibiliteit en back-upopties voor opslag biedt.

Weerbestendige constructie: De camera heeft een weerbestendige behuizing van magnesiumlegering, die duurzaamheid en bescherming tegen stof en vocht biedt.

Draadloze connectiviteit: Het beschikt over ingebouwde Wi-Fi en Bluetooth voor eenvoudige draadloze beeldoverdracht, afstandsbediening en integratie met Nikon’s SnapBridge-app.

De Nikon Z 6II is gepositioneerd als een veelzijdige en capabele spiegelloze camera die geschikt is voor een breed scala aan fotografie- en videografiebehoeften. Het bouwt voort op de sterke punten van zijn voorganger en biedt verbeterde prestaties en functies.

Greep uit onze aanbiedingen:

 

+ 1 gratis artikel
Oorspronkelijke prijs was: €2.799,00.Huidige prijs is: €2.299,00.
+ 1 gratis product
Oorspronkelijke prijs was: €3.149,00.Huidige prijs is: €2.549,00.
+ 1 gratis product
Oorspronkelijke prijs was: €3.049,00.Huidige prijs is: €2.449,00.
+ 1 gratis product
Oorspronkelijke prijs was: €4.899,00.Huidige prijs is: €4.099,00.

NIEUW Nikon Z f

De uiterlijke kenmerken van de legendarische Nikon FM2 uit de jaren ’80. Deze fullframe systeemcamera heeft een retro ontwerp, maar wel met alle technieken van vandaag.

De Nikon Z f systeemcamera met de uiterlijke kenmerken van de legendarische Nikon FM2 uit de jaren ’80. Deze fullframe systeemcamera heeft een retro ontwerp, maar wel met alle technieken van vandaag. De Z f deelt dezelfde EXPEED 7-beeldverwerkingsengine als de Nikon Z 9 en dat zie je terug in de indrukwekkende AF- en VR-prestaties. 

De camera combineert fullframe beeldkwaliteit met UHD 4K videomogelijkheden in een retro camerabody. Deze systeem camera is erg goed met weinig licht, heeft een snelle en nauwkeurige autofocus, beschikt over een geavanceerd 5-assige, 8 stops vibratiereductie (VR), pixel-shift voor verbluffende details en heeft een lekker groot 3.2″ variangle touchscreen. Een Nikon camera met de uiterlijk van een retrocamer maar met alle moderne technieken.

24.5MP Full frame Format BSI CMOS Sensor

De Z f beschikt over een 24.5 megapixel FX-Format BSI CMOS-sensor, deze beeldsensor levert een hel mooie beeldkwaliteit bij weinig licht en heeft een snelle uitleessnelheid. Deze snelheid verbeterd continu-opnamen, video-opnamen, autofocus en time-lapse-fotografie. De back-illuminated configuratie van deze sensor zorgt verder voor schone en ruisarme resultaten met een hoge gevoeligheid, vooral bij gebruik van hoge ISO-instellingen. Bovendien beschikt de Z f over pixel-shift modus die meerdere belichtingen samenvoegt tot één 96MP bestand.

Op voorraad:

En ontvang een Smallrig Grip Gratis

Een greep uit onze aanbiedingen:

3.099,00
2.699,00

Camera's

Nikon Z f Body

2.449,00

Nikkor Z FX Objectieven

Nikon Z FX-objectieven zijn lenzen die speciaal zijn ontworpen voor gebruik met Nikon’s full-frame spiegelloze camera’s. Deze objectieven Z-mount zijn voor full-frame sensoren en zorgt voor uitstekende optische prestaties. Hier zijn enkele kenmerken en voorbeelden van Nikon Z FX-objectieven:

Uitstekende optische prestaties: FX-objectieven van Nikon staan bekend om hun uitstekende beeldkwaliteit, met scherpe details, minimale vervorming en uitstekende kleurreproductie.

Grote Diafragma’s: Veel FX-objectieven hebben grote diafragma’s, waardoor ze ideaal zijn voor situaties met weinig licht en het creëren van een mooie bokeh (achtergrondonscherpte).

Stille Scherpstelling: Nikon gebruikte vaak stappenmotoren (STM) in FX-objectieven, waardoor ze snel en stil scherpstellen, wat handig is voor zowel fotografie als video-opnamen.

Duurzame Constructie: Nikon FX-objectieven worden meestal gebouwd met hoogwaardige materialen en zijn vaak voorzien van weerbestendige afdichtingen, waardoor ze bestand zijn tegen stof en vocht.

Greep uit de Nikon Z Objectieven:

Groothoek zoom

Nikon Z 17-28mm F2.8

Oorspronkelijke prijs was: €1.349,00.Huidige prijs is: €1.149,00.
Oorspronkelijke prijs was: €2.499,00.Huidige prijs is: €2.099,00.
Oorspronkelijke prijs was: €2.699,00.Huidige prijs is: €2.299,00.

Groothoek objectieven

Nikon Z 14-24mm F 2.8

Oorspronkelijke prijs was: €2.699,00.Huidige prijs is: €2.299,00.

Groothoek zoom

Nikon Z 14-30mm F4.0 S

Oorspronkelijke prijs was: €1.329,00.Huidige prijs is: €1.129,00.
Oorspronkelijke prijs was: €1.149,00.Huidige prijs is: €949,00.

Kassakorting

Nikon Z 28-75mm F2.8

Oorspronkelijke prijs was: €1.079,00.Huidige prijs is: €979,00.

Kassakorting

Nikon Z 50mm f/1.8 S

Oorspronkelijke prijs was: €679,00.Huidige prijs is: €579,00.